Hauster Helpcentrum logo

Alle artikelen

Account aanmakenBijgewerkt a year ago

In Mijn Account vind je alles over jouw online bestellingen. In drie stappen maak je snel en eenvoudig een account aan:

1. Klik hier om een account aan te maken.
  2. Vul al je gegevens in, kies een wachtwoord en selecteer 'Maak aan'. Wij sturen je dan direct een e-mail.
  3. Activeer je account via de ontvangen e-mail. Geen mail ontvangen? Check dan even je spam. Na de bevestiging word je direct doorgestuurd naar je nieuwe 'Mijn Account' omgeving.